7 semne că nu ești îndrăgostită, ci este doar o atracție sexuală puternică

0

Cunoști o persoană nouă și simți că o singură privire este tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți trezi fanteziile. Să stați departe unul de altul este din ce în ce mai greu și, pe măsură ce acest sentiment se amplifică, simți că te îndrăgostești.

Dar sentimentul este oare real? Este vreo cale prin care să îți dai seama dacă ești într-adevăr îndrăgostită sau ești doar atrasă fizic de cel de lângă tine?

Răspunsul este „da”. Atracția sexuală și iubirea sunt adesea foarte ușor de confundat. Totuși, dacă ești sinceră cu tine, nu este foarte greu să îți dai seama de adevăr. Mai jos sunt 7 semne ce te vor ajută să îți dai seama dacă persoană de lângă tine este sau nu în inima ta.

Atracția a fost mai mult fizică decât emoțională

Care e primul lucru care îți vine în minte atunci când te gândești când auzi „ce îți place la el”? Modul în care se poartă cu tine? Inteligența? Simțul umorului? Sau felul în care arată? Este ok să apreciezi frumusețea fizică, dar dacă aceasta nu este acompaniată de un sentiment mai profund, s-ar putea să te alegi cu o mare dezamăgire.

Spui „da” sexului doar pentru a păstra acea persoană lângă tine

Atunci când începi să ieși cu cineva, este un lucru evident faptul că, după ceva timp, se va pune problema sexului, și gândul tău va fi „dacă îi va scădea interesul în cazul în care îl refuz”? Așa că preferi să spui „da”, fără să te gândești că, dacă te-ar iubi cu adevărat, ar fi dispus să te aștepte până când te vei simți pregătită să faci acest pas.

Sunteți iubiți, dar nu și prieteni

Partidele de sex sunt perfecte, poate chiar foarte bune. Dar în afară de asta, ce altceva aveți în comun? Vi s-a întâmplat să vorbiți ore în șir și să vi se pară că au trecut doar 10 minute? V-ați…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.