7 semne că dragostea partenerului tău nu este bună pentru tine

0

Iubirea este diferită pentru fiecare în parte, așadar este greu de spus că există un mod corect sau greșit în care poți avea sentimente pentru cineva. Cu toate acestea, este important să realizezi ce dragoste este sănătoasă și care este toxică pentru tine.

Dragostea benefică este cea care îți permite să fii independentă, te ajută să te dezvolți și să te simți în siguranță. Partenerul tău ar trebui să te ajute să obții tot ce îți dorești și să vă construiți împreună o viață liniștită și fericită.

Dragostea toxică, în schimb, te va face să te pierzi, îți va afecta starea de spirit în mod negativ, partenerul tău dezvăluind treptat că nu este deloc persoana pe care credeai că o cunoști. În plus, iubirea de acest fel poate fi mascată câteodată de gesturi romantice grandioase, așadar câteodată nu vezi foarte devreme semnele care indică o relație greșită.

1. Faci numeroase compromisuri pentru a-i face pe plac

Relațiile trebuie să fie un parteneriat în care ambii parteneri să facă compromisuri și să se sprijine reciproc. Asta înseamnă că amândoi trebuie să lucrați la bunul mers la relației și să vă respectați reciproc nevoile. Dacă simți că ceea ce îți dorești tu este pus pe locul doi, poate este momentul să vorbești cu partenerul tău. Spune-i că dorințele tale sunt la fel de importante ca ale lui și urmărește dacă își va schimba comportamentul.

Dacă nu reacționează deloc la ceea ce îi spui, este posibil ca pentru el iubirea să fie doar confortul lui personal.

2. Vrea să facă totul cu tine

Este minunat să știi că persoana de lângă tine și-ar dori să aveți parte de nenumărate experiențe împreună, însă dacă el ar vrea să fii doar a lui timp de 24 de ore/7 zile din 7, s-ar putea să te simți puțin prinsă în această relație.

Nu este deloc…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.