7 secrete feng shui care sporesc succesul in afaceri

0

Oamenii de afaceri chinezi folosesc Feng Shui petru a avea un atu asupra concurentei. Desigur, noi europenii am putea spune ca aceste superstitii sunt inutile insa e intersant de observat ca incetul cu incetul si oamenii de afaceri de succes europeni recunosc ca au adoptat tehnici speciale Feng Shui care sunt specifice afacerilor si care pot spori succesul in afaceri. Iata 7 secrete Feng Shui care sporesc succesul in afaceri – de care e bine sa stii si tu

China se bucura de o un booming comercial extraodinar si se pare ca oamenii de afaceri chinezi dicteaza toate afacerile din lume. Un motiv pentru succesul afacerilor Chinei este importanta pe care o dau oamenii de afaceri chinezi influenti Feng Shui-ului.
In plus, oamenii de afaceri de succes chinezi dau dovada de un amestec neobisnuit de inteligenta si superstitie. Fac multe lucruri pentru a-si mari sansele de succes, iar daca privim tabloul general .. se poate spune ca ceea ce fac, e foarte bine 🙂
Feng Shui – un atu in afaceri

Printre altele, oamenii de afaceri chinezi folosesc Feng Shui petru a avea un atu asupra concurentei. Desigur, noi europenii am putea spune ca aceste superstitii sunt inutile insa e intersant de observat ca incetul cu incetul si oamenii de afaceri de succes europeni recunosc ca au adoptat tehnici speciale Feng Shui care sunt specifice afacerilor.

Secrete Feng Shui care sporesc succesul in afaceri

Iata niste tehnici Feng Shui pe care le folosesc chinezii si care aduc succesul in afaceri:

1. Atarnarea pe perete a opt monede legate de un fir rosu.

Atarnarea pe perete a opt monede legate de un fir rosu.  8 este cifra prosperitatii la chinezi pana in anul 2024.
Monedele vor fi ca un talisman, atragang norocul si prosperitatea in afaceri. Simpla lor prezenta ii aminteste omului de afaceri de ce a intrat in aceasta afacere si va crea o energie stimulatoare, pozitiva  – ce va atrage succesul.
2. Purtarea unei monede vechi

Oamenii…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.