7 perechi de vedete care se înțeleg de minune chiar și în afara platourilor de filmare

0

Nu e de mirare că publicul devine din ce în ce mai curios în legătură cu relațiile vedetelor și cu ceea ce se întâmplă în viața lor.

În zilele noastre, publicul poate avea acces la ce se întâmplă în culisele celebrității și de multe ori avem o plăcere morbidă de a afla detalii despre toate luptele care se dau în lumea vedetelor. Alteori, le privim cu inspirație și ne inspiră. De aceea, ca să îți arătăm o parte din viața reală a vedetelor de la Hollywood, am pregătit o listă cu 7 perechi de vedete care sunt în relații de prietenie excelente.

1. Sophie Turner & Maisie Williams

Deși suntem încă triști după finalul serialului Game of Thrones, un lucru facinant care s-a întâmplat în afara ecranului este prietenia dintre actrițele Maisie Williams și Sophie Turner. Surorile Stark, așa cum le știm din serial, care nu se înțelegeau mereu pe ecran, în viața reală sunt întotdeauna împreună și au o relație de prietenie deosebită. Prietenia este atât de puternică încât Turner a ales-o pe Williams să îi fie domnișoară de onoare la nunta din această vară cu Joe Jonas.

2. Jennifer Aniston & Courteney Cox

Jennifer Aniston şi Courteney Cox au fost cele mai bune prietene pe platourile de filmare. Cele două actriţe au devenit de nedespărţit şi în viaţa reală, chiar din momentul în care s-au cunoscut. Prietenia dintre cele două rezistă deja de două decenii, încă de pe vremea când filmau pentru celebrul serial Friends. Adesea, Jennifer vorbeşte despre cât de şocată a fost de onestitatea prietenei sale, atunci când a cunoscut-o. Dar de atunci a pornit o legătură care durează până astăzi. Ba mai mult, Courteney chiar a rugat-o pe Jennifer…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.