7 moduri prin care îți poți da seama că te vrea doar pentru sex

0

Trebuie să fii foarte atentă la acțiunile pe care partenerul tău le face, pentru a nu sfârși dezamăgită. Există totuși o diferență între modul în care bărbații și femeile se gândesc la un viitor împreună. Bărbații care au cu adevărat intenții bune, își fac planuri pe termen lung mult mai greu, în timp ce femeile se gândesc încă de la prima întâlnire cum va evolua relație.

Așadar, cum îți poți da seama că este cu tine doar pentru plăcerile sexuale? Ei bine, iată care sunt semnele la care ar trebui să fii atentă și care îți arată că nu are intenții serioase:

1. Te învăluie cu latura lui romantică

Cu toate ne dorim un partener romantic, pentru că da, romantismul face parte din viața de cuplu. Dar ce faci atunci când îți spune, chiar de la prima întâlnire, că tu ești femeia potrivită pentru el? Ei bine, ar trebui să îl întrebi care sunt calitățile care i-au demonstrat acest lucru. Important este să nu te lași impresionată de vorbe dulci și să petreceți mai mult timp împreună pentru a afla dacă este sincer în tot ceea ce spune.

2. Spune că femeile ca tine nu sunt afectuoase

Nu trebuie să îi declari dragostea partenerului de la prima întâlnire. Iar pentru că nu ești o persoană foarte tandră, asta nu înseamnă că ar trebuie să îți faci probleme. Nu ai nimic de dovedit, mai ales la o primă întâlnire, la care ar trebui să fii relaxată, și cel mai important, să fii tu însăți. Simte-te liberă să închei orice legătură cu o persoană care îți spune că nu ești suficient de tandră, fără nicio altă explicație.

3. Vrea să vedeți un film la tine acasă

Este o mișcare destul de comună pentru un bărbat care vrea doar sex. Poate părea că intenția lui este doar să vă uitați la un film, voi doi, dar după ceva timp, sfârșești în pat cu el. Primele…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.