7 moduri prin care îi poți atrage atenția unui bărbat

0

Câteodată, poate fi chiar dificil să te faci remarcată de acea persoană pe care o simpatizezi. Experții propun câteva sfaturi care ar trebui să funcționeze în astfel de situații, iar noi sperăm, dacă nu le-ai pus deja în practică, să te ajute să obții ceea ce-ți dorești. Așadar, iată care sunt cele șapte sugestii pe care experții mizează atunci când vorbim despre a atrage atenția unui bărbat:

1. Fii încrezătoare

Orice bărbat va găsi atrăgătoare acea încredere de sine pe care orice femeie ar trebui să o aibă. Acest lucru nu trebuie să se reducă la a atrage atenția unui bărbat. Încrederea și dragostea de sine sunt calitățile pe care fiecare dintre noi ar trebui să le îmbrățișeze necondiționat.

Sentimentul de a fi confortabil în propria piele este un alt aspect foarte important. Ce anume îți oferă acea senzație? Găsește ceea ce te face să ai mai multă încredere în tine și folosește-te de acea metodă. Poate fi o anumită ținută, un lucru de care ești pasionată sau o stare pe care ți-ai propus de multe ori să o adopți. Poate fi chiar și un gând bun care te binedispune.

2. Fii pozitivă

Potrivit specialiștilor în relații, bărbații sunt atrași de femeile care emană pozitivism, care îi privesc zâmbind și sunt pline de energie. Când un bărbat observă această atitudine, va fi intrigat să afle mai multe lucruri depre tine. La polul opus, negativismul nu te influențează doar pe tine, ci și persoanele din jur. Petrecându-ți timpul plângându-te de lucruri nesemnificative, îi vei îndepărta chiar și pe cei care și-au exprimat interesul până în acel moment.

3. Creează o atmosferă pozitivă în jurul tău

Atunci când un bărbat vorbește despre lucrurile pe care le-a realizat, îl asculți cu interes? Îi pui întrebi, îl încurajezi, sau îi reamintești de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.