7 lucruri pe care să NU le spui niciodată partenerului cu care ai o relație

0

Probabil că cea mai incitantă și entuziasmantă parte a unei relații o reprezintă chiar începutul ei, acea perioadă în care partenerii încearcă să se impresioneze unul pe celălalt și fac gesturi care mai de care mai ieșite din comun. 

Iar cum acea perioadă trece, intervine perioada în care vă obișnuiți unul cu celălalt și e posibil să nu mai depuneți chiar atât de mult efort ca la început. Iar atunci pot apărea certuri ori diferite discuții în contradictoriu care pot degenera și, chiar dacă nu îți dorești asta, poți ajunge în situația în care să îi spui partenerului lucruri pe care le poți regreta. 

Într-o relație trebuie în permanență să îți surprinzi partenerului, iar dacă vrei ca relația pe care o aveți să fie una de lungă durată, iată care sunt lucrurile pe care nu ar trebui să i le spui:

1. „Nu știi nimic”

Chiar dacă ai câteva discuții mai aprinse cu partenerul tău, nu ar trebui niciodată să îi spui că el nu știe nimic. Prin acest mod, îl desconsideri, iar el se poate simți destul de jignit. În plus, poate crede că nu îl apreciezi, ba mai mult, că nu îl iubești, când de fapt lucrurile nu sunt așa. Chiar dacă simți că partenerul nu te poate înțelege într-o anumită privință, încearcă să îi explici într-un mod cât mai frumos acest lucru, fără ca el să se supere. 

2. „Toată lumea știe că nu e așa cum zici tu”

Un bărbat se poate simți destul de inconfortabil atunci când i se spune că părerea lui nu corespunde cu cea a celorlați. Fiecare dintre noi are o opinie și, oricare ar fi ea, trebuie respectată, chiar dacă noi suntem sau nu de acord cu ea. În acest sens, nu încerca să compari ceea ce spune…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.