7 lucruri pe care să le faci atunci când folosești Tinder

0

Însă, ce faci atunci când apelezi la o aplicație, cum este Tinder, care te ajută să te întâlnești cu cineva? Iată ce ar trebui să faci atunci când folosești Tinder:

1. Nu îți da niciodată datele personale!

În mod evident, datele personale trebuie să rămână personale. Chiar dacă găsești o persoană cu care împărtăsești aceleași interese și simți că ai petrece toată viața împreună cu el, nu îi dezvălui niciodată datele personale precum: adresa, CNP-ul sau chiar codul PIN. Nu ai vrea să știi că îți lipsește din cont o sumă considerabilă de bani sau că te vei trezi în fața ușii cu o persoană total necunoscută. Safety first!

2. Nu ieși cu orice persoană îți iese în cale!

Poate că simți nevoia să ieși cu oricine, mai ales după o despărțire nu tocmai plăcută, pentru a-ți alina rănile provocate de aceasta. Știm că probabil suferi, ai face orice să ieși din acea stare, însă nu ar fi cazul să ieși chiar cu orice persoană, mai ales dacă este pentru prima dată când folosești Tinder. Așteaptă o perioadă, cunoaște cât mai multă lume nouă astfel încât să ai mai multe oportunități, ai grijă la ceea ce îți spune fiecare, dar nu ieși chiar cu prima persoană cu care vorbești. Niciodată nu cunoști îndeajuns o persoană!

3. Nu îți face foarte mari speranțe!

Probabil ai auzit că îți poți întâlni marea dragoste pe Tinder, cunoaștem și noi destule cazuri care pot dovedi asta, dar cel mai bine este să nu ai mari speranțe. Da, îți poți găsi marea dragoste pe Tinder, însă e necesar să știi cu adevarat ceea ce îți dorești și să fii hotărâtă. Poți risca să suferi o foarte mare dezamăgire, mai ales când simți că ai găsit persoana potrivită, iar în realitate pare total altă persoană. Ai grijă ca speranțele tale să rămână moderate și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.