7 lucruri pe care nimeni nu ți le spune despre o relație de dragoste cu cel care îți este cel mai bun prieten

0

Să te îndrăgostești de cel mai bun prieten nu este atât de neașteptat sau atât de rar precum te-ai gândi, iar partea cea mai bună la acest tip de relație este existența unei baze și a unei încrederi deja formate.

Atunci când începi să ai o relație de dragoste cu cel mai bun prieten, lucrurile se vor schimba și, de cele mai multe ori, în bine. Vei găsi în el un om de încredere, cel alături de care te distrezi cel mai bine și, cel mai probabil, cel care te protejează în orice situație.

Iată de ce ar trebui să te bucuri de o astfel de relație și, totodată, ce ar trebui să știi despre obstacolele care se pot ivi:

1. Veți dori ca ziua să nu se mai termine

La începutul acestui tip de relație vei observa că ți-ai dori să petreci cât mai mult timp cu persoana iubită. Acum puteți face lucrurile de dinainte și în calitate de cuplu și veți dori să fiți împreună întreaga zi. Este de înțeles această pasiune care a apărut între voi, însă totodată este bine să nu vă ignorați și restul prietenilor sau familia.

2. Va fi foarte ușor să alegeți unde ieșiți la cină

Având în vedere că obișnuiați să ieșiți împreună și înainte, va fi mult mai ușor pentru voi să vă decideți asupra unui loc. În plus, sunteți obișnuiți deja să împărțiți nota de plată și, totodată, vă simțiți destul de confortabil încât să mâncați orice și oricât de mult vă doriți, chiar și acel burger pe care probabil nu l-ai comanda la o primă întâlnire.

3. Îți va păsa cum arăți în fața lui, deși până acum nu îți făceai griji în privința acestui lucru

Fiind prietenul tău cel mai bun, sigur te-a văzut deja în hainele tale confortabil, fără machiaj. Acest lucru este normal, deoarece nimeni nu se aranjează foarte mult atunci de fiecare dată când iese cu prietenii, nu-i așa?…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.