7 lucruri despre bărbați pe care femeile le uită adeseori

0

În ziua de azi suntem bombardate cu articole despre ce-și doresc și ce așteaptă bărbații de la o relație, și chiar dacă femeile cunosc aceste lucruri, tot repetă multe greșeli.

Așa că iată 7 adevăruri despre bărbați pe care femeile au tendința să le uite:

1. Bărbații au nevoie de spațiu

Acesta este lucrul cel mai greu de înțeles de către femei. Bineînțeles, cu toții avem nevoie de spațiu, dar uneori bărbații au nevoie într-o mai mare măsură decât noi. Dacă partenerul tău spune că are nevoie de spațiu, acordă-i-l! Nu face o tevatură din asta! Pentru bărbați este cât se poate de normal să petreacă timp de unii singuri, și asta nu trebuie să-ți trezească suspiciuni: că nu te mai iubește, că este infidel, că nu reprezinți o prioritate pentru el.

Așadar, nu-l interoga dacă nu-ți răspunde din prima la telefon, nu face presiuni în legătură cu viitorul relației voastre și nu insista să vă petreceți fiecare minut liber împreună. Dacă nu-i acorzi spațiu, se va simți sufocat și copleșit, și va reacționa luând distanță.

2. Nu aștepta tot timpul de la el să acționeze el primul

Dacă îți place de un tip, nu aștepta mereu să facă el prima mișcare. Bărbații sunt la fel de intimidați ca și femeile când vine vorba de întâlniri și viață amoroasă. Așa că provoacă-l să vă întâlniți la jumătatea drumului. Un argument în plus este că bărbaților le plac femeile sigure pe ele, care nu se tem să aibă inițiativă.

3. Bărbaților le displac situațiile cu potențial de dramă

Bărbații sunt niște ființe simple, care își doresc să trăiască o viață lipsită de stres și de orice fel de complicații. Pe termen scurt, pot gestiona situațiile și personajele care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.