7 lucruri care îți arată că ești într-o relație cu persoana greșită

0

Cine a spus că relațiile cer timp, dedicare, compromisuri și energie a avut dreptate. Numai că aceste lucruri sunt necesare, dar nu și suficiente ca să facă o relație să funcționeze. Uneori, când lucrurile chiar nu par să meargă, poate că e momentul să recunoști față de tine însăți că ești într-o relație cu persoana greșită. Iar dacă nu recunoști simptomele, am strâns pentru tine doar câteva dintre semnalele care ar trebui să te alerteze.

Chiar și experții în relații s-au pus de acord asupra faptului că, în vreme ce unele lucruri, precum încrederea, se pot întări sau construi în timp, altele, esențiale, nu au de-a face cu nimic din ceea ce ai putea face tu. Cum ar fi chimia dintre voi doi, cea care, lipsind, te poate face să crezi că ar fi mai bine să îți cauți iubirea în altă parte. Așa că nu este cazul să îți reproșezi că nu ai acordat prea multe șanse unei relații despre care simți că nu ar duce într-un loc în care să fii fericită. Sau, dacă ții cu tot dinadinsul să muncești la relația ta, ai grijă la aceste șapte semnale care îți arată cât se poate de clar că ai ales persoana greșită. Nu sunt deloc greu de recunoscut și te pot scuti de o grămadă de timp pierdut încercând să le explici prietenelor tale ce nu funcționează în relația voastră. Ca să nu mai vorbim despre nervi sau dezamăgiri.

1. Te simți vinovată pentru lucruri pe care nu le-ai făcut

Când ești împreună cu cineva care chiar îți place, tindeți să faceți totul împreună și îți vine ușor să empatizezi cu problemele partenerului. Însă persoana greșită ar putea să nu fie atât de convinsă de empatia ta, de exemplu. Și să te facă să te simți responsabilă pentru lucruri pe care nu le-ai făcut și care nu au nimic de-a face cu tine, ba mai mult, sunt chiar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.