7 filme pe care să le urmărești pentru a avea o seară mai bună

0

Dacă ideea de a sta confortabil pe canapea ți se pare perfectă, atunci ți-am pregătit o listă cu filme pe care trebuie să le vezi, dacă nu ai făcut-o deja. Povești de dragoste, prietenii puternice sau pur și simplu basme reinterpretate, ți-am pregătit câte un film potrivit pentru orice ai căuta.

Astfel, nu-ți rămâne altceva de făcut decât să îți pregătești gustările preferate și să organizezi o seară de vizionat filme!

1. Red Riding Hood (2011)

Acest film este perfect dacă ești în căutarea unei povești familiare, însă destul de diferită față de ce știai. Valerie (Amanda Seyfried) plănuiește să fugă cu tăietorul de lemne, iubirea sa din copilărie, însă planurile lor sunt afectate de atacul vârcolacului. În întreg satul se naște o neîncredere, deoarece nimeni dacă acest vârcolac se află printre ei.

Povestea este una care îți va capta atenția imediat, iar decorul te va cuceri cu siguranță!

2. La science des rêves (2006)

Dacă ești în căutarea unui film care să te inspire, La science des rêves este alegerea potrivită. Un film romantic, care aduce o mulțime de elemente fantastice. Acțiunea filmului se desfășoară în jurul unui tânăr artist, care are dificultăți în a separa un vis de realitate. Imaginile și efectele vor crea un joc interesant, iar relația tânărului este una romantică, dar în același timp și destul de realistă.

3. Phoebe in Wonderland (2008)

Phoebe este o fetiță care suferă de sindromul Tourette și are o imaginație mai puțin obișnuită. Are dificultăți în a respecta o rutină în fiecare zi, însă atunci când la școală are loc un casting pentru piesa Alice in Wonderland, ea se concentrează complet…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.