6 trucuri de frumusețe pentru a preveni primele semne ale îmbătrânirii

0

Îmbătrânirea este un proces normal, pe care nu îl putem împiedica. Însă, putem să întârziem cât mai mult efectele sale. Industria de beauty se concentrează tot mai mult pe crearea formulelor antiaging menite să estompeze semnele îmbătrânirii. Nu ai nevoie de o sumedenie de produse sau să apelezi la proceduri invazive de corectare a tenului. Tot ce trebuie să faci e să urmezi câțiva pași simpli, însă care vor ține departe anii de chipul tău.

1.Folosește un gel de curățare

Curățarea tenului este unul dintre pașii care nu trebuie să lipsească sub nicio formă din rutina ta de îngrijire. Chiar dacă te-ai demachiat, pe chipul tău încă rămân o mulțime de bacterii, fie din mediul înconjurător, fie din produsele de machiaj folosite. Așa că, folosește un gel de curățare, atât dimineața, cât și seara. Stai departe însă de produsele de curățare dure, cu un PH ridicat, care nu vor face decât să îți facă pielea mai sensibilă și mai predispusă la iritare și infecții.  De asemenea, citește ingredientele de pe eticheta produselor și asigură-te că nu conțin lauril sulfat de sodiu , o substanță extrem de dură, folosită în concentrații mari chiar și la degresarea motoarelor sau la curățarea podelelor. Alege în schimb un gel de curățare care are cât mai multe ingrediente naturale, care îți curăță tenul într-un mod delicat.

2.Exfoliază-ți tenul

Cu cât înaintăm în vârstă, cu atât celulele moarte vor fi înlocuite mai greu cu unele noi. Asta va face ca tenul tău să arate lipsit de vitalitate și încărcat. Cu ajutorul unui exfoliant însă, vei putea îndepărta celulele moarte, și curăța pielea în profunzime. Ca și în cazul gelului de curățare, nici în ceea ce privește produsele de exfoliere, nu este recomandat să foloseșți unele mult prea puternice….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.