6 semne care te asigură că e momentul să te desparți de el

0

Răspunsul la această întrebare nu vine peste noapte, ci după ce cântăreşti cu mare atenţie atât lucrurile bune pe care le are partenerul, cât şi cele rele. Desigur, la mijloc cu siguranță mai sunt sentimente, iar în acest caz nu este nimeni de condamnat.

De cele mai multe ori, într-o relaţie intervin mai multe probleme care reuşesc, într-un mod sau altul, să zdruncine legătura pe care o ai cu persoana iubită. Printre aceste probleme se numără obişnuinţa, faptul că într-un moment al vieţii vă doriţi alte lucruri, sau în cele mai rele cazuri, intervine chiar infidelitatea. Fie că este una dintre problemele enumerate mai devreme sau altceva, întotdeauna ar trebui să te gândeşti la tine şi la faptul dacă eşti fericită sau nu în relaţia în care eşti.

Fericirea şi starea ta de bine ar trebui să primeze, şi nu, dacă te gândeşti la fericirea ta nu eşti o persoană egoistă. Eşti o persoană care se apreciază şi este conştientă de faptul că, indiferent de momentul vieţii în care se află și de persoanele pe care le are alături, uneori este mai bine să renunți la ceea ce nu te face fericită și să cauți fericirea în altă parte.

Dacă te întrebi când ar trebui să te desparți de el, iată care sunt cele 6 semne care îți arată când ar trebui să o faci:

1. Este abuziv

Dacă ești într-o relație abuzivă, în mod cert este cazul să te desparți de el. Pe lângă faptul că nu este în regulă pentru sănătatea ta psihică, o astfel de relație te poate afecta pe termen lung, inducându-ți anumite nesiguranțe și frici. Ai dreptul la fericire și mai ales la a găsi acea persoană potrivită pentru tine. Nu lăsa o astfel de relație să te afecteze și renunță la ea cât de repede poți….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.