6 semne care îți demonstrează că EL nu e pregătit pentru o relație serioasă

0

De câte ori nu ți s-a întâmplat să nu poți avea o relație din cauza faptului că partenerul pe care îl ai nu este pregătit să aibă o relație serioasă și de lungă durată? Probabil că de multe ori ți s-a întâmplat asta și la fel de multe ori ai suferit. 

Nu este ușor să ai o relație, mai ales când suntem într-o permanență schimbare și ne preocupăm mai mult de dezvoltarea noastră și de carieră decât de fericirea nostră. Atunci când te implici într-o relație trebuie să te implici cu totul, dar mai ales să nu ai așteptări. Cele mai multe dintre femei au așteptări extrem de mari atunci când intră într-o nouă relație și se văd alături de partener mult timp, însă, mai mulți factori le determină să își dea seama că el nu e pregătit pentru o relație serioasă și că nu are maturitatea necesară.

Cea mai mare provocare vine atunci când întâlnim persoana potrivită, ne înțelegem cu el, avem o conexiune puternică, însă el nu dă semne că ar vrea să aibă o relație serioasă, ci mai mult o aventură. Și astfel de experiențe au farmecul lor, însă la un moment dat în viață realizăm că avem nevoie de stabilitate și de o persoană care să ne susțină mereu.

Există o serie de semne la care trebuie să fii atentă și pe care nu ar trebui să le ignori, așa că iată care sunt ele:

1. Nu depune efort să petreceți timpul împreună

Una dintre problemele care pot apărea și care ar trebui să te pună pe gânduri este faptul că el nu face eforturile necesare pentru a vă petrece timpul împreună. Este important să ai o conexiune cât mai puternică cu partenerul tău, însă, dacă nu petreceți timpul împreună, acea conexiune nu poate exista. Chiar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.