6 semne care îți arată că persoana pe care o placi nu îți împărtășește sentimentele

0

Se spune că nu poate exista o prietenie între un bărbat și o femeie deoarece, la un moment dat, unul dintre ei va începe să aibă sentimente. Însă ce faci când tu chiar începi să ai sentimente față de el, iar el nu ți le împărtășește? Știm că poate fi dureros la început, însă îți poți da seama de acest lucru dacă ești atentă la câteva semne.

Chiar dacă este destul de dureros să afli că persoana pe care o placi nu îți împărtășește sentimentele, nu ar trebui să te simți vinovată, ci este vorba mai degrabă de faptul că nu vă potriviți și că poate așa este mai bine. Important este să nu suferi și să nu faci din acest lucru o dramă. Există o persoană și pentru tine, chiar dacă nu ai cunoscut-o până acum.

Iar dacă simți că persoana pe care o placi îți dă semnale false, iată cum îți poți da seama că de fapt, el nu te place:

1. E deja implicat într-o relație

Doar pentru că ești într-o relație, acest lucru nu te împiedică să mai cunoști și să mai vorbești și cu alte persoane. Dacă persoana pe care o placi e deja implicată într-o relație, iar tu tot speri că va renunța la partenera actuală pentru tine, află că acest lucru se poate întâmpla destul de rar. Și chiar dacă poate începe să aibă sentimente pentru tine, acest lucru va răni în cele din urmă mai multe persoane.

2. Pare că vă grăbiți

Dacă vorbiți deja de câteva luni, iar el nu arată niciun interes față de a avea o relație cu tine, este un semn că ar trebui să încetezi să mai vorbești cu el deoarece, în cele din urmă, acest lucru îți va face rău. Pe lângă asta, timpul este extrem de prețios și nu trebuie să ți-l pierzi cu cineva care nu are…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.