6 semne care îți arată că mariajul vostru va rezista în timp

0

Toate cuplurile se confruntă cu probleme în cadrul unui mariaj, însă modul în care acestea sunt rezolvate arată dacă sunteți sau nu făcuți unul pentru celălalt. Experții ne spun care sunt cele șase semne prin care îți poți da seama dacă mariajul vostru va rezista în timp:

Vă acceptați reciproc lucrurile pe care nu le aveți în comun

Poate suna destul de simplu, însă căsătoriile durează în timp atunci când cuplurile își respectă reciproc diferențele, când le descriu drept „provocări’ și nu „catastrofe’. Dacă, de exemplu, partenerului tău îi face plăcere să cheltuie bani, încearcă să înțelegi de unde pornește această dorință și să accepți că în anumite părți ale lunii poate fi puțin risipitor, în loc să te străduiești să îl schimbi. Vorbim, bineînțeles, despre cheltuieli minore.

Vă iubiți necondiționat

Atunci când vă acceptați și vă iubiți reciproc așa cum sunteți, este un semn bun că mariajul vostru va rezista în timp. Asta înseamnă că vă îmbrățișați atât părțile bune, cât și pe cele mai dificile, și încercați să rezolvați conflictele cu mult calm și înțelegere. De asemenea, denotă că vă împărtășiți cele mai sincere gânduri și sentimente, ceea ce vă întărește legătura, iar iubirea dintre voi nu este condiționată de un anumit aspect al vieților voastre.

Vă acceptați trecuturile

Indiferent de persoana care obișnuia să fie înainte să te cunoască, iubitele pe care le-a avut sau experiențele prin care a trecut, nu trebuie să-i folosești trecutul pentru a-i reproșa anumite lucruri. Dacă ai luat decizia de a avea o relație cu el, care s-a concretizat cu o căsătorie, înseamnă că îi cunoști trecutul și ai acceptat că, în prezent, este un om diferit.

Vă puneți reciproc pe primul plan

Atunci când cuplurile ajung să se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.