6 semne că trebuie să te desparți de partnerul tău (chiar dacă îl mai iubești)

0

Totuși, dacă îți iubești încă partenerul, o astfel de hotarâre este greu de luat: cum poți să iubești încă o persoană, dar în același timp să și vrei să te desparți de ea? Totuși, nu e deloc o situație neobișnuită să te îndrăgostești de o persoană nepotrivită pentru tine, oricât de minunată ar fi de fapt.

Există multe motive pentru care relația voastră nu mai merge; noi am făcut o listă cu șase dintre ele:

1. Nu mai există chimie

Chimia este unul dintre cele mai personale și subiective lucruri. Iar atunci când dispare, nu mai sunt prea multe lucruri de făcut. Absența chimiei se poate manifesta fie prin faptul că nu mai ești atrasă de partnerul tău (atât cât ți-ai dori), fie nu mai puteți atinge nivelul de intimitate cu care erați obișnuiți. Oricum, un lucru este cert: dacă nu mai există chimie între parteneri, lucrurile pot fi cu greu reparate într-un cuplu. Pe scurt, meriți pe altcineva cu care să ai o chimie incredibilă!

2. Valorile tale sunt ignorate

Atunci când îți ignori sau îți suprimi valorile, nu poți fi fericită într-o relație. Este pur și simplu imposibil. În cazul în care costul menținerii relației voastre este ignorarea nevoilor tale, este evident că trebuie să faci o schimbare. Pentru că, într-o relație, fericirea cuplului depinde de fericirea fiecărui partener. Dacă simți că idealurile, valorile și aspirațiile tale sunt ignorate sau minimalizate, atunci e cazul să te gândești serios la varianta despărțirii.

3. Există anumite aspecte ale personalității partnerului tău pe care nu știi dacă le poți tolera pe termen lung

Poate că iubitul tău are momente când se poartă ireproșabil; dar când este într-o stare de spirit mai puțin bună, este un coșmar să fii în preajma lui. Problema este că nu știi niciodată ce anume determină aceste…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.