6 schimbări în relație care pot însemna că partenerul se pregătește să te părăsească

0

Toate relațiile necesită efort, așa că s-ar putea ca, din când în când, să fii nevoită să te confrunți cu anumite conflicte. Însă, dacă simți o schimbare drastică în comportamentul partenerului, ar trebui să abordezi subiectul și să deschizi o conversație pentru a afla ce se întâmplă.

Este foarte important să comunicați eficient, deschis, pentru a cunoaște grijile care vă preocupă și pentru a căuta cele mai potrivite soluții. Dacă sentimentul tău s-a dovedit a fi corect, și decizi să îndreptați lucrurile, trebuie să fii conștientă că lucrurile nu se vor rezolva peste noapte. Întregul proces este unul încet, veți avea nevoie de multă comunicare și compromisuri înainte de a ajunge la o decizie finală.

Iată câteva semne că partenerul tău se gândește să te părăsească și cum puteți rezolva situația:

Nu vrea să se mai certe

Argumentele pot reprezenta un mod sănătos de a rezolva un conflict, de a ajunge la un compromis. Deși pare că lucrurile se îmbunătățesc pentru că partenerul nu vrea să provoace o ceartă, înseamnă, de fapt, că pur și simplu începe să renunțe. Acest lucru poate fi cu atât mai adevărat dacă în ultima vreme ați avut probleme, deoarece începe să creadă că singura soluție este despărțirea. De aceea, comunicarea este esențială în aceste momente, pentru că vă poate ajuta să rezolvați neînțelegerile.

Pentru el, relația nu este o prioritate

Având în vedere că sunteți doi adulți cu preocupări diferite, de multe ori, programul se poate să nu vă permită să petreceți atât de mult timp împreună pe cât v-ați dori. Cu toate acestea, dacă simți că partenerul nu acordă atenție anumitor nevoi pe care le ai, înseamnă că nu este suficient de important pentru el să facă acest lucru. Încearcă să deschizi o conversație și să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.