6 motive pentru care este o alegere potrivită să fii singură

0

Din păcate, femeile sunt blamate pentru faptul că nu sunt într-o relație (deși acesta ar fi lucrul care le face fericite), iar motivele ar fi destul de multe, printre care faptul că ar avea alte priorități, nu își doresc să se implice într-o relație sau pur și simplu nu și-au găsit până în prezent persoana potrivită lor.

Însă, cel mai important lucru de punctat este faptul că întotdeauna trebuie să faci ceea ce simți că îți face bine și să nu cedezi presiunilor pe care societatea le-ar dicta. Chiar dacă ne dorim să fim într-o relație, trebuie să ne dăm seama când anume suntem pregătite pentru una și când suntem dispuse să iubim din nou.

De asemenea, este esențial să conștientizezi faptul că nu ar trebui să te implici în relații care nu au viitor și în care simți că nu poți evolua alături de partener. În tot drumul nostru către împlinire, trebuie să ne dăm seama că fericirea adevărată este cea pe care o avem alături de propria persoană, fără să ne ajutăm de diferiți parteneri din viața noastră și de o idee preconcepută despre fericire.

Iar dacă simți o foarte mare presiune asupra ta din cauza faptului că nu ești într-o relație, află că ar trebui să apreciezi acea perioadă deoarece te poate ajuta în foarte multe privințe, în special în ceea ce privește ceea ce îți dorești pe viitor. Așadar, iată care sunt motivele pentru care este o alegere potrivită să fii singură:

1. Te ajută să îți dai seama cine ești cu adevărat

Atunci când suntem într-o relație, ne dedicăm atât de mult partenerului încât acest lucru ne face să uităm de noi și de cine suntem cu adevărat. Fie că până acum ai avut relații de lungă durată,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.