6 motive pentru care este bine ca tu și partenerul să petreceți și timp separat

0

Să fii într-o relație este minunat și oricine neagă acest lucru fie a trecut recent printr-o experiență dureroasă, fie nu a fost îndrăgostit cu adevărat. Ai o persoană cu care poți merge în orice aventură, o persoană căreia îi poți împărtăși totul, așadar totul devine mai amuzant.

Cu toate acestea, multe cupluri care au o relație serioasă ajung să nu mai petreacă și timp separat, un lucru care le poate afecta serios viitorul, potrivit specialiștilor.

Atunci când ai o relație de mai bine de 5 ani sau pur și simplu simțiți că vreți să fiți împreună pentru totdeauna, este bine să vă amintiți că fiecare trebuie să aibă și o viață individuală. Formați o echipă, însă asta nu înseamnă că trebuie să fiți împreună în orice secundă. Să aveți și activități separate vă va ajuta pe amândoi să vă dezvoltați și, în același timp, vă va ajuta și relația pe termen lung.

Dacă nu ești însă convinsă că ar trebui să aveți și activități separate, aceste motive te-ar putea ajuta

1. Pentru a avea posibilitatea de a construi o relație cu tine

Probabil știi deja că cel mai important este să te iubești tu pe tine și abia apoi să îți dorești să te iubească și cei din jur. Dacă tu nu o faci, îți va fi mai greu să ai încredere în tine și astfel vor apărea nesiguranțele care pot distruge chiar și cea mai solidă relație. Așadar, vor exista momente în care nevoie să fii singură pentru a-ți da seama de anumite lucruri, pentru a lua decizii. Oferă-ți acest timp, găsește-ți activități la care nu trebuie să fie implicat și partenerul tău. Pentru a te cunoaște mai bine poți scrie într-un jurnal sau poți medita. Amintește-ți că la finalul zilei cea mai importantă relație este cea pe care o ai tu cu tine.

2. Pentru a-ți îndeplini propriile…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.