6 motive ca să alegi laserul în epilarea permanentă

0

Nu vei mai avea probleme cu firele de păr crescute sub piele şi rezultatele obţinute sunt de lungă durată. Descoperă care sunt avantajele dacă alegi laserul în epilarea permanentă?

Ceară depilatoare, rezultate bune pe termen scurt. Lama, uşor de folosit şi mereu la îndemână. Epilatorul electric, ieftin şi practic. Benzile depilatoare, utile pe zone mici. Toate sunt metode de îndepărtare a părului nedorit pe temen scurt şi mediu. Dar când îţi doreşti o epilare permanentă, soluţia este laserul dermatologic.

De ce să alegi laserul în epilarea permanentă?

Există mituri, discuţii, nelămuriri în ceea ce priveşte epilarea permanentă şi dispozitivele care ajută la îndepărtarea părului nedorit pe termen lung şi foarte lung. Există şi motive pentru aceste semne de întrebare. Folosirea unui dispozitiv care nu este potrivit tipului de piele, utilizarea IPL în detrimentul unui laser, setări incorecte pentru laser, tratament realizat în afara cabinetului dermatologic, teraput fără specializare sunt doar câteva motive pentru care epilarea permanentă nu are rezultatele dorite, avertizează dr. Dana Popoiu, medic specialist dermatovenerologie în cadrul clinicii Dermestetica.

De aceea, cel mai important lucru atunci când alegi epilarea permanentă este să te asiguri că centrul are laser dermatologic de calitate, potrivit tuturor tipurilor de piele, şi este operat de către un medic.

Iată de ce ar fi bine să alegi laserul în epilarea permanentă, potrivit dr. Dana Popoiu, medic specialist dermatovenerologie:

Laserul performant are rezultate foarte bune. Sistemele inovative de răcire permit tratamente extrem de eficiente, sigure şi cu rezultate de foarte lungă durată.

Se poate folosi şi pentru pielea închisă la culoare. Tehnologia laser este mai eficientă şi 90% dintre pacienţi îşi pierd pilozitatea după 5-6 şedinţe, deoarece raza laser ţinteşte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.