6 moduri prin care îți poți salva mariajul

0

Sunt foarte multe variabile și fiecare situație este unică în felul ei. Totuși, un prim pas este să reflectezi la situația mariajului tău și astfel să-ți descoperi singură răspunsul, pentru a face pașii necesari în direcția dorită de tine. Noi îți sugerăm 6 moduri prin care îți poți salva mariajul, dacă tu crezi că merită cu adevărat:

1. Acceptă adevărul despre mariajul tău!

Asta presupune timp, putere și curaj, pentru a putea fi în stare să spui cu voce tare adevărul: „Sunt nefericită în căsnicie!”. Mulți dintre cei care au un mariaj nefericit cunosc acest adevăr în adâncul sufletului lor, însă nu sunt suficient de puternici încât să se confrunte cu el. Acceptarea nu înseamnă că ți-ai dori ca mariajul tău să fi fost diferit sau că ai vrea să manipulezi lucrurile în direcția dorită de tine.

Acceptarea înseamnă să vezi adevărul, să accepți realitatea și să încetezi să te mai lupți cu ea. Înseamnă, în primul rând, să iei decizii asumate pe care să le pui în practică. Acceptarea adevărului nu înseamnă neapărat nici că rămâi într-un mariaj nefericit și nici nu înseamnă divorț. Este un punct de pornire pentru redobândirea fericirii.

2. Acceptă durerea pierderii și neîmplinirii visurilor tale legate de căsătorie!

Cei mai mulți oameni sunt entuziasmați de gândul căsătoriei. Se simt inundați de speranță, visuri, așteptări pozitive în legătură cu viitorul lor. În timpul etapei de început a unui mariaj, cunoscută ca „etapa lunii de miere”, e greu să-ți dai seama că „fericiți până la adânci bătrâneți” nu se întâmplă de la sine, ci presupune mult efort de ambele părți. Iar pentru mulți asta nu se va întâmpla niciodată. Durerea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.