6 moduri în care îți poți îmbunătăți stilul

0

Un stil frumos înseamnă să începi fiecare zi încrezătoare. Crezi sau nu, garderoba poate face diferența în acest aspect.

1. Încearcă mai multe magazine

Toți suntem atrași de magazinele cel mai frecvent găsite în toate mall-urile. Nu neg faptul că au haine frumoase, dar îți asumi riscul să ai și să porți aceleași haine ca alte mii de femei și asta nu-ți oferă nici un avantaj în stilul tau. Vintage shop-urile, magazinele second-hand si evenimentele organizate periodic sunt o alternativă foarte bună și fresh. Acestea îți oferă unicitate, ba mai mult, te ajută să fii unică la un preț mult mai convenabil.

2. Mixează culori și nu mai opta mereu pentru negru drept o variantă mai safe

Există așa multe culori diferite și mult mai interesante decât o nonculoare purtată de toată lumea. Încearcă combinații precum roșu și roz, galben și albastru sau verde smarald și fuchsia. Alăturări de acest fel vor oferi un boost stilului tău și o să te facă să ieși în evidență pe lângă tot negrul purtat de toată lumea.

3. Hainele pentru bărbați nu sunt doar pentru ei

Odata ce ai înteles asta o să poți să-ti mărești orizonturile când vine vorba de haine. Exemple clasice ar fi blugii tip boyfriend, sacourile masculine și, o variantă actuală și cool, puloverele oversized pe care le poți găsi în orice magazin la bărbați.

4. Clutch-urile nu sunt doar pentru seară!

Am fost obișnuiți cu această idee greșită, dar un clutch poate fi purtat foarte ușor și într-o ținută casual. Spre exemplu există și variante mai casual, precum clutch-urile de piele oversized, dar și variante mai elegante, precum cele mici aurii sau cele cu mărgele. Toate aceste variante merg foarte bine cu o pereche de jeansi tip boyfriend.

5. Nu mărimea hainelor contează, ci încrederea ta în tine

Renunță la mentalitatea de a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.