6 ingrediente naturale pe care trebuie să le incluzi în rutina ta de îngrijire

0

Astfel, am ajuns să folosim mai multe produse naturale, acestea având vitaminele și nutrienții necesari pentru organismul nostru și, totodată, pentru pielea noastre. Aceste ingrediente naturale sunt potrivite pentru diferite măști, produse de exfoliere și tot felul de produse de îngrijire.

Este important să știi care sunt cele mai potrivite ingrediente naturale pe care ai putea să le incluzi în rutina ta de îngrijire pentru a te bucura de numeroase beneficii. Acestea sunt cele care îți vor ajuta cel mai mult pielea:

1. Trandafirul pentru protecție

Trandafirul nu este doar o floare foarte frumoasă, ci a fost folosită în numeroase ritualuri de îngrijire de-a lungul timpului. Este perfect pentru băuturi, ceaiuri și chiar deserturi. În plus, apa de trandafiri este un produs foarte iubit în cultura asiatică, fiind folosit în rutina de îngrijire în fiecare zi.

Trandafirul are proprietăți antioxidante și antiseptice și tocmai de aceea este un ingredient important în produsele de înfrumusețare. Încearcă să îl folosești cât mai des în rutina ta, chiar și în alimentație pentru a avea o piele mai frumoasă.

2. Morcov pentru o piele fină

Morcovul nu este potrivit doar pentru o gustare dacă ai grijă de silueta ta, ci te ajută să ai și o piele fină și protejată de factorii externi. Această legumă are beta-caroten, transformat apoi în vitamina A care protejează corpul nostru de poluare și alți factori care pot afecta pielea. Vitamina A se găsește mai mult în produsele de origine animală, așadar morcovul este cu adevărat un superaliment. Bea suc de morcovi, combină-l cu ghimbirul și nu uita să îl adaugi în toate salatele, deoarece este cu adevărat delicios.

3. Castravete pentru hidratare

Toată lumea știe că pentru mai multă hidratare castraveții sunt cei mai recomandați. Aceștia au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.