6 filme care o să te ducă cu gândul la vară

0

Pentru că a mai rămas puțin timp până să începem să visăm la vile în Toscana, plaje însorite și petreceri la piscină, ți-am ales 6 filme care surprind perfect vara.

The Green Ray

După o despărțire dureroasă, Delphine este lăsată baltă în ultimul moment de prietena cu care trebuia să plece în vacanță. E vară, iar Parisul este gol, așa că decide să călătorească singură. Toate încercările sale de a părăsi orașul eșuează, mai ales pentru că de multe ori e singura persoană single printre multe cupluri. Joculețele pe care trebuie să le facă persoanele singure pentru un one night stand o plictisesc, dar în aceste călătorii va ajunge să își dea seama cine este cu adevărat și ce își dorește. Dacă nu ai mai văzut până acum un film de Eric Rohmer și nu te sperie discuțiile lungi dintre personaje, The Green Ray este filmul cu care trebuie să începi.

A Bigger Splash

Tilda Swinton este (din nou) incredibil de cool, interpretând o cântăreață rock care vrea să ia o pauză de la viața agitată (are la activ o tentativă de suicid și niște probleme cu alcoolul) pe insula italiană Pantelleria. Tocmai a trecut printr-o operație și și-a pierdut vocea, așa că nu poate vorbi decât prin semne, dar pentru moment, nici nu își dorește să comunice mai mult de atât. Dar planul ei de a duce o viață echilibrată altăuri de iubitul său se duce naibii atunci când apare pe nepusă masă fostul partener, un individ extrovertit care se comportă de parcă ar fi la el acasă și începe să țină petreceri zgomotoase. Dar problema cea mai mare este că ea încă mai are niscaiva sentimente pentru el.

Call me by your name

Suntem tot în Italia (de data…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.