5 trucuri de makeup pentru femeile de peste 40 de ani

0

Îți reînnoiești garderoba constant, aproape în fiecare sezon mai adaugi câte o piesă vestimentară sau renunți la o alta.  Însă faci același lucru și cu produsele de îngrijire și de makeup? Specialiștii ne sfătuiesc să facem periodic schimbări și în rutina de frumusețe.

Tenul se modifică constant, iar anumite produse care funcționau acum câțiva ani, e posibil să nu îți mai aducă niciun beneficiu astăzi. Odată cu înaintarea în vârstă, pielea ta necesită o îngrijire sporită, așa că trebuie să îți adaptezi cremele, serumurile sau produsele de machiaj în funcție de noua textură a tenului.

Totodată, vei observa că nici trucurile de makeup pe care le foloseai  acum 10 ani nu te mai ajută așa cum o făceau atunci. Fondul de ten nu se mai așează pe față la fel, nuanța de ruj parcă nu ți se mai potrivește, iar fardul de pleoape pe care îl îndrăgeai atât de tare refuză să îți mai ofere acea privire luminoasă.

De aceea, iată care sunt cele cinci trucuri pe care makeup artiștii le recomandă dacă ai trecut de vârstă de 40 de ani:

Adaptează-ți rutina de îngrijire

Primul sfat pe care specialiștii îl dau  femeilor de peste 40 de ani este acela de a investi în produse care îți vor oferi o hidratare intensă. În această perioadă tenul devine mult mai uscat, iar dacă nu este îngrijit corespunzător, ridurile și liniile fine nu vor face decât să se accentueze. De asemenea, aceștia recomandă ca din rutina ta de îngrijire să nu lipsească o cremă cu SPF, un serum hidratant și vitamina C. Vitamina C este unul dintre cei mai puternici antioxidanți, și pe lângă faptul că stimulează producția de colagen, reduce și petele pigmentare sau pe cele postacneice.

Folosește un fond de ten lichid

Sigur ți s-a întâmplat ca din dorința de a estompa imperfecțiunile, să aplici…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.