5 sfaturi pentru îngrijirea părului în vacanță

0

Ridică mână dacă și părul tău trece printr-o perioadă mai proastă atunci când ești în vacanță. Probabil orice femeie s-a întors acasă dintr-o vacanță însorită cu o culoare a părului mai ștearsă și cu vârfurile părului arse. Dar nu este doar căldura care ne afectează părul în vacanță – apa din piscină cu clor și calitatea acesteia atunci când facem duș sunt niște factori care pot fi luați în considerare.

Mai jos, ai o listă cu sfaturi care te pot ajuta să îți menții părul în vacanță și să previi distrugerea acestuia.

1. Încearcă să combați calitatea apei

Zonele unde apa este dulce îți vor face părul fin și cu un silky touch, totuși dacă părul tău nu reacționează bine atunci când este mult prea hidratat, această apă dulce ar putea să îți distrugă părul și să devină coșmarul vacanței tale. Nu uita să pui in bagajele deja prea aglomerate, produse de păr pentru volum pentru a combate efectul apei dulci.

Atunci când apa este sărată, părul poate deveni uscat, deshidratat, în alte cuvinte un dezastru dacă este expus și la căldură, soare și clor. Asigură-te că iei cu tine produse de păr pentru hidratare.

2. Protejează părul

Aplică un ulei bogat în nutrienți dimineața înainte să mergi la plajă pentru protejarea părul împotriva soarelui, sării de mare și a clorului, apoi spală-l când te întorci acasă.

3. Protejează scalpul

Este esențial să porți o pălărie sau o eșarfă de păr, deoarece trebuie să îți protejezi capul împotriva soarelui. Nu ajută doar la prevenirea insolației, dar împiedică și decolorarea părului. Capul tău este partea corpului care se poate arde cu cea mai mare ușurință atunci când ești expus la soare, mai ales dacă firului tău de păr nu este foarte gros. Nu doar că este foarte dureros, dar scalpul tău o să fie foarte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.