5 sfaturi pentru alegerea corectă a unei rochii de mireasă

0

Momentul în care trebuie aleasă rochia de mireasă este unul de o importanță aparte. Extrem de sensibil, acesta trebuie privit însă cu bucurie și transformat într-o experiență memorabilă, nu într-una epuizantă.

Multitudinea modelelor de rochii de mireasă existente la ora actuală pe piață poate pune în dificultate orice femeie. Lucrurile se simplifică cu mult dacă viitoarea mireasă știe exact ce i se potrivește și s-a informat în detaliu cu privire la tipurile de rochii, tendințe, prețuri și designeri.

Rochia de mireasă – elementul central al unei ținute perfecte

Este de la sine înțeles faptul că rochia este cea care primește cea mai mare atenție, iar căutarea ei începe cu mult timp înainte de fericitul eveniment.

Specialiștii recomandă ca procesul de selecție să înceapă cu aproximativ 6 luni înainte de nuntă. Dacă mireasa va începe căutarea cu puțin timp înainte de eveniment, există posibilitatea ca modelul să nu fie cel mult visat, iar ajustările, oricât de bine ar fi efectuate, să nu-i ofere senzația de unicitate dorită.

Pe lângă faptul că rochia ideală trebuie căutată cu ceva timp înainte de nuntă, Vera Sposa recomandă:

În alegerea unei rochii de mireasă este important să se țină cont de siluetă.

Există mai multe tipuri de siluete, de la cele tip clepsidră, la cele tip căpșună sau pară. Important este ca alegerea rochiei să se bazeze pe acest criteriu, astfel încât imperfecțiunile să poată fi mascate, iar formele feminine să fie puse în evidență într-un mod echilibrat și seducător.

În cazul în care cumpărătoarea nu știe exact în ce tip de siluetă se încadrează, este recomandat să ceară sfatul specialiștilor (consultanților și vânzătorilor din magazinele de profil).

Alegerea rochiei perfecte nu trebuie să fie influențată de preț.

Nunta este un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.