5 semne inconfortabile care îți arată că ești pregătită pentru o relație adevărată

0

În viața fiecărei persoane apar schimbări, ajungi să îți dai seama că vrei alte lucruri, ai alte priorități, iar toate acestea îți pot indica și o schimbare și viața ta amoroasă. Dacă regăsești și tu aceste semne în viața ta, este posibil să fii pregătită pentru o relație adevărată.

1. Relațiile fără implicații emoționale nu te mai atrag

Acum ceva timp te simțeai bine să ai relații fără sentimente cu oameni la care poate țineai, de care erai atrasă sau poate doar te înțelegeai bine. Acum, în schimb, nu-ți mai dorești astfel de relații. Te-ai săturat să te bucuri doar fizic de o relație și să pierzi timpul și energia cu o persoană care nici măcar nu te va suna ziua următoare, chiar dacă te simți atrasă de ea.

Acum preferi să te concentrezi asupra ta până când vei găsi o persoană care să învețe să te iubească pe deplin.

2. Ți se par respingătoare persoanele care încearcă tot felul de jocuri cu tine

Apreciezi sinceritatea cel mai mult, așa că pur și simplu nu ai loc în viața ta pentru persoane care vor încerca să te mintă. Te-ai săturat de jocuri și să vezi de fiecare dată cum reacționează persoana respectivă, dacă îți va scrie primul și așa mai departe. În plus, ai încetat să te mai întrebi de ce unele persoane vin și pleacă din viața ta. Te gândești mai mult la cei cărora chiar le pasă de tine. Îți dorești o persoană care să fie constant lângă tine și care să te sprijine în orice moment.

3. Ai prefera să te bucuri de o cină romantică și nu de o seară alături de prieteni la un bar

Simți în continuare nevoia de a petrece timp alături de prietenii tăi, însă de data asta este vorba despre mai mult de atât. De cele mai multe ori ai prefera să petreci serile de vineri și sâmbătă în compania persoanei iubite și în cluburi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.