5 semne care îți arată că relația voastră este durabilă

0

Așadar, cum știm dacă o relație este cu adevărat benefică pentru noi? Care sunt semnele pozitive după care trebuie să ne uităm și să ne ghidăm?

Dacă găsești pe cineva de care îți place cu adevărat și cu care ți-ai dori să începi o relație, atunci ar trebui să identifici acele semne care îți arată că ești pe drumul cel bun. Cu alte cuvinte, găsești în acea relație echilibru, apreciere, afecțiune, devotament, sprijin și înțelegere, adică acele coordonate care definesc o relație sănătoasă.

Descoperă, așadar, semnele care îți arată că relația voastră este făcută să dureze:

1. Te simți mai bine când sunteți împreună, fără a fi dependentă de el

Partenerul tău zâmbește atunci când te vede intrând într-o încăpere și se concentrează asupra conversației cu tine, prin urmare te simți importantă și specială pentru el. Sunt mici detalii, dar devii mult mai încrezătoare în prezența lui (și este valabilă și reciproca). Atunci când ești cu el, greutățile de peste zi par dintr-odată mai puțin importante și parcă nici nu te mai afectează la fel de mult că plouă de cinci zile neîntrerupt sau că șeful te-a mustrat pe nedrept. Totuși, poți supraviețui (și) fără el, și-ți place că lucrurile stau așa.

2. Puteți discuta cu ușurință despre probleme importante

Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte într-o relație. Dacă puteți aborda cu lejeritate orice subiect, de la temeri la subiecte tabu (care erau așa pentru tine în alte relații), atunci aveți probabil o relație solidă. E mare lucru să puteți vorbi deschis despre planuri de viitor (inclusiv pe termen lung), despre posibilitatea de a avea copii, despre cum vedeți voi evoluând relația. E un semn important că amândoi sunteți maturi și că sunteți pregătiți pentru provocările…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.