5 semne care arată că relația voastră de prietenie se transformă într-o aventură emoțională

0

Într-o relație monogamă, partenerii vorbesc despre toate lucrurile care îi leagă, atât aspecte sentimentale, cât și sexuale. Își expun slăbiciunile, greșelile și cele mai intime sentimente. Aventurile sentimentale încep, de obicei, ca simple prietenii. Ne bazăm pe disponibilitatea prietenilor pentru că partenerul nu ne ascultă atât de mult pe cât ne-am dori, probabil, sau nu pot fi alături de noi în anumite situații.

Din păcate, cu toții avem timp, energie și resurse emoționale limitate, iar atunci când acestea sunt extinse către o prietenie și nu către relația cu partenerul, se produce o întrerupere a conexiunii în care ajungi să-ți înșeli jumătatea din punct de vedere emoțional. Aventura emoțională este atunci când o persoană se îndrăgostește, însă relația nu include și actul sexual. Cu trecerea timpului, dacă aventura emoțională continuă, se ajunge și la infidelitatea fizică.

Aventurile emoționale pot fi la fel de distructive ca cele fizice. Când o persoană se îndrăgostește și caută intimitate alături de altcineva, atunci când timpul petrecut cu partenerul este superficial pentru că inima lor este în altă parte, încrederea este zdruncinată puternic. Așadar, ai parte de o aventură emoțională sau sunteți doar prieteni? Iată cinci semne prin care să te convingi:

Ascunzi de partener conversațiile pe care le ai cu presupusul tău prieten

Îți ascunzi telefonul, te asiguri că partenerul nu-ți știe parola și ai emoții ori de câte ori primești un mesaj când nu ești singură? Înseamnă că nu vrei ca iubitul sau soțul tău să știe despre conversațiile pe care le ai cu acea persoană, și că lucrurile devin serioase între voi. În acest moment, îți dai seama că au fost încălcate niște limite, așa că ar fi bine să te gândești un timp înainte să faci…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.