5 secrete pentru a deveni o femeie fatală!

0

Există în jurul tău femei care întorc capetele bărbaților atunci când pășesc? Le-ai observat, probabil, încrederea de sine, pe care o emană prin gesturile pe care le fac și prin ceea ce spun. Totuși, pare că nu depun mari eforturi pentru a stârni interesul domnilor. Probabil că ai de-a face cu acele femei fatale, care captează privirile domnilor și gelozia celorlalte reprezentante ale sexului frumos. 

Femeia fatală nu este doar o titulatură, ci desemnează femeia distinsă, stilată și foarte atrăgătoare în ochii celorlalți. Poți fi și tu o prezență ademenitoare, dacă pui în aplicare trucurile potrivite! Deci, care sunt secretele pentru a deveni ”La femme fatale”?

  1. Look-ul 

Aspectul fizic este primul lucru pe care îl remarcăm la oamenii pe care îi întâlnim. Ei bine, înfățișarea plăcută este și primul as pe care îl scot din mânecă femeile seducătoare. Prin urmare, treaba ta este să fii tot timpul aranjată și să te asiguri că ai o apariție impecabilă de fiecare dată. Chiar și în zilele pe care le începi, cu greu, deoarece ai mai fi avut nevoie de câteva ore în plus de somn, nu pleca de acasă fără să te aranjezi. Pune-ți pe buze un ruj roșu care să se potrivească cu nuanța pielii tale și optează pentru o coafură care să te avantajeze. Invește în piese vestimentare de calitate și poartă tot timpul ținute care îți pun în valoare silueta. Nu uita de make-up, care te va ajuta să subliniezi frumusețea naturală.

  1. Parfumul

Femeia fatală se folosește de toate armele feminității pentru a obține ceea ce își dorește: gloria supremă asupra domnilor care o privesc. De aceea, pentru a le activa toate simțurile bărbaților, mizează pe folosirea unui parfum sexy și seducător. Neapărat, alege un parfum care să se potriviească pH-ului tău și care să reziste pe piele. Ce-ai zice să încerci o combinație de santal și lavandă pentru a-i face pe toți să întoarcă privirea după tine? Îți vindem și un pont: nu este nevoie să pulverizezi mult parfum – doar aplică-l în zonele care îl dispersează cel mai bine, respectiv în spatele urechilor și pe încheieturile mâinilor. 

  1. Inteligența 

Inteligența nu poate lipsi de pe lista ingredientelor necesare pentru a te trasforma într-o femeie pe care toți bărbații și-ar dori-o. Aspectul fizic este important, însă la fel de mult contează și educația. De fapt, inteligența poate fi considerată o armă de seducție deoarece te remarcă din mulțime și te face să fii, instant, o prezență demnă de interesul celorlalți. Încearcă să te preocupi tot timpul de a-ți îmbunătăți calitățile cognitive și cultura generală și vei reuși să întorci capete oriunde mergi!

  1. Tonalitatea vocii

Știi care este pontul pe care îl folosesc modelele din orice studio mare de video-chat din București pentru a-i pune pe jar pe cei cu care interacționează? Tonalitatea vocii! Aceste experte în arta seducției mizează pe adoptarea unui ton al vocii seducător și interesant, care instigă. Concret, încearcă să nu vorbești niciodată prea tare și folosește-ți vocea ca un mod de a-i calma pe interlocutori. 

  1. Atitudinea 

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci pentru a deveni o femeie fatală este să fii conștientă de calitățile pe care le ai și să le etalezi cu încredere. Atitudinea joacă, astfel, un rol extrem de important. Ține cont că femeia seducătoare nu este cea care poartă cele mai scumpe accesorii, dar cu siguranță poate fi cea care știe cum anume să le folosească pentru a se pune în valoare. Așadar, iată încă o dovadă că atitudinea contează!

Pune în aplicare aceste 5 secrete și transformă-te într-o veritabilă ”femme fatale”! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.