5 podcasturi de modă pe care trebuie să asculți

0

În secolul vitezei, apreciem din ce în ce mai mult informația prezentată într-o manieră cât mai prietenoasă, ușor de absorbit și procesat. Iar podcasturile bifează toate aceste criterii.

Fie că te afli în metrou, în drum spre muncă, sau că ești în acasă, pe canapea, dând plictisită scroll pe Instagram, podcasturile nu numai că sunt un prieten de nădejde când vine vorba de ocupatul timpului, dar și reușesc să te pună la curent cu noutățile din lume, fără ca atenția ta să trebuiască să fie ațintită asupra lor. Acum poate înțelegem de ce părinții și bunicii noștri erau fani înfocați ai radioului.

Podcastul este „radioul” nou și îmbunătățit, pe care îți poți filtra și asculta emisiunile preferate neîntrerupt, oricând, oriunde și ori de câte ori vrei. Și cum una ne este pasiunea, pe aplicația Podcasts, există și categoria de Fashion & Beauty. Iată favoritele noastre:

5 podcasturi de modă pe care trebuie să asculți

Fashion Hags

Abby, Evan și Katie sunt trei canadieni pasionați de modă, iar emisiunea lor este deopotrivă amuzantă și informativă în același timp. Abordează în general subiecte serioase, precum poziția femeii în industrie, importanța educației în domeniu, dar fac și review-uri, spre exemplu la aparițiile de pe covorul roșu și discută despre trenduri, stil personal și designeri.

Fashion Hags de Abby, Evan and Katie

The Business Of Fashion

Zisă și „biblia modei”, BOF are acum și un podcast, care abordează bineînțeles subiectele legate de afacerile din lumea modei. Iar dacă partea economică a acestui domeniu nu este ceea ce te interesează de fapt, nu te îngrijora, BOF are și interviuri cu designeri în care aceștia vorbesc despre începuturile și ascensiunea lor, dar și despre cum brandul lor a luat naștere.

The Business of Fashion Podcast de The Business of Fashion

Fashion No Filter

Prietene de peste 10 ani,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.