5 motive să te angajezi model de videochat la Preziosa

0

Când cauți un job, primul lucru la care te gândești sunt banii. Și e normal să fie așa. Că am fi fiecare la plajă dacă n-am avea nevoie de venituri constante. Partea bună e că acum poți avea un job care să-ți aducă și bani, dar să te și relaxeze.

 

Videochatul în Iași e unul dintre cele mai căutate locuri de muncă în ultima vreme. Mai ales că pandemia a făcut foarte populare joburile online. Dacă și tu te-ai săturat să depui CV-uri, să dai interviuri pentru posturi de 2 lei, atunci sigur te interesează varianta asta.

 

Preziosa e cel mai important studio de videochat din Iași și îți oferă numeroase motive să te angajezi aici. Te invităm să afli 7 dintre ele. Suntem sigure că te vom convinge și că ne vei deveni colegă foarte curând. Hai să începem!

   1. Câștigi mai mulți bani decât ți-ai imaginat vreodată

La Preziosa, media de câștiguri a unui model este între 200 și 2.715 lei pe zi. Iar în primele tale 20 de săptămâni la studio, îți dăm comisionul-record de 70%. Cu plata banilor la zi. În felul ăsta reușești să ajungi repede la câteva mii de euro pe lună.

Poți să te gândești la orice alt job prin care ai putea să ajungi la sumele astea? Normal că nu. De asta merită să iei serios în considerarea varianta asta cu modelling-ul. Mai ales că nu-ți cerem experiență sau probe practice.

 

   2. Îți asigurăm discreția deplină

Dacă ai nevoie de confidențialitate, ți-o acordăm 100%. Multe dintre colegele din echipa de management sunt foste modele de videochat în Iași. Deci știm cât de important e aspectul ăsta.

Suntem persoane serioase și avem grijă să-ți protejăm identitatea. Deci stai fără grijă, poți lucra relaxată. În plus, blocăm accesul din România, Italia sau Spania către site-urile pe care lucrezi.

 

   3. Faci parte dintr-o echipă 100% feminină

La Preziosa, lucrezi doar cu femei. Protejăm feminitatea și ne place spiritul deschis, cald, de la studio. Toată lumea se respectă aici și oferim ajutor oricui are nevoie. Încurajăm succesul și îl celebrăm împreună.

Îți acordăm suportul pentru orice ai nevoie. Suntem bucuroase să te avem colegă dacă ești mămică. Pentru că și noi avem copii și vrem să le oferim cele mai bune condiții.

   4. Te bucuri de servicii gratuite

Preziosa îți oferă un pachet extins de servicii gratuite. Printre ele se numără machiajul zilnic, lecțiile de angleză și cursurile de dezvoltare personală. A, să nu uităm și de fotografiile și filmele profesioniste pe care ți le facem la studio! Normal, și ele sunt gratuite.

Totodată, îți acordăm împrumuturi pentru intervenții estetice. Dacă vrei să-ți pui silicoane sau să-ți mărești buzele, noi îți dăm banii pentru asta. Îți alegi clinica, urmezi procedurile și plătești împrumutul în rate lunare, fără dobândă, pe o perioadă lungă, fără vreun stres.

 

   5. Te ajutăm să reușești

Chiar dacă ești la început în domeniul ăsta, uită de griji. O să te descurci de minune, crede-ne! 14 colege de la departamentul de training te învață din prima secundă totul despre videochat. Iar oricând ai o nelămurire, suntem aproape să rezolvăm problema.

Chiar dacă nu înțelegi ceva, stai fără stres. Reluăm orice explicație cu răbdare, ca să faci progrese. Ne ocupăm să-ți organizăm mai bine timpul și să-ți arătăm micile secrete ale acestui job.

 

Suntem sigure că împreună vom reuși. Așa cum pot atâtea alte modele să aibă succes la Preziosa, sigur poți și tu. Hai să ne auzim la telefon și să stabilim o vizită la sediul nostru! Cunoști unele modele și vezi camerele unde vei lucra.

 

Te salutăm cu drag și îți urăm o zi superbă, ca tine!

 

Contact: 0740.234.235

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.