5 Metode de îngrijire a tenului esențiale odată cu venirea primăverii

0

Acum că primăvara este în sfârșit aici, trebuie să ne schimbăm și obiceiurile de îngrijire a pielii. În lunile de primăvară, nu vor fi schimbări bruște de temperatură, de la vânturile, ninsorile și ploile de afară, la temperaturile ridicate din casă. Vremea este una blandă, iar pielea ta va fi mai mult înconjurată de soare. Acest lucru nu înseamnă totuși că pielea ta nu va mai avea nevoie de îngrijire adecvată, din contră. Va trebui să schimbi anumite produse dar și obiceiuri pentru ca pielea ta să arate impecabil. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în calcul:

1. Întotdeauna ai grijă cu soarele

Dacă până acum ai crezut că doar vara ai nevoie de loțiunea solară, ei bine te înșeli. Loțiunea împotriva razelor solare este necesară nu doar pentru a te feri de arsuri dar și pentru a-ți îngriji tenul așa cum trebuie. Știai că expunerea la razele UV duce la îmbătrânirea și uscarea pielii, aducând un risc crescut de probleme dermatologice grave? De aceea este esențial să folosești loțiune pentru protecția solară. Și reține. Cu cât SPF-ul este mai mare, cu atât ești mai protejată.

2. Exfoliază-ți pielea adesea

Dacă iarna este suficient să folosești exfolierea doar o dată pe săptămână pentru că pielea este mai vulnerabilă și mai uscată, primăvara lucrurile încep să stea diferit. Trebuie să te exfoliezi ceva mai mult, pentru ca pielea ta să fie mult mai hidratată și luminoasă.

3. Fă-ți curățenie la cosmetice

Curățenia la produsele cosmetice este nevoie să o menții în permanență. Acest lucru înseamnă că va trebui să îți cureți pensulele și bureții de machiaj cu apă călduță și săpun special. În plus, va trebui să verifici toate cosmeticele pe care le ai, ca să fie încă în termenul de valabilitate. În caz contrar, va trebui să le arunci.

4. Schimbă-ți crema obișnuită

Pe o piele complet sănătoasă cu un nivel optim de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.