5 lucruri la care trebuie să renunți dacă vrei să îl găsești pe partenerul perfect pentru tine

0

Ești încrezătoare când vine vorba despre cariera ta, te simți împlinită pe toate planurile, mai puțin în cel personal și asta deoarece îți lipsește partenerul perfect. Ți se pare o descriere potrivită?

Ei bine, dacă răspunsul tău este afirmativ, atunci este momentul să analizezi puțin situația și să îți dai seama că lucrul de care ai cu adevărat nevoie este ca tu să capeți mai multă încredere în tine, mai ales când vine vorba despre relații.

Așadar, transformă toate nesiguranțele tale în putere și ia controlul asupra acestui capitol din viața ta. Înainte să te gândești însă la partenerul perfect, renunță la aceste 5 lucruri, deoarece altfel nu vei reuși ceea ce îți propui.

1. Renunță la ideea potrivit căreia ai nevoie de un partener în viața ta

Da, este normal să îți dorești să ai o persoană alături, însă nu ar trebui să reprezinte o nevoie pe care nu o poți îndeplini.

Este o diferență majoră între a-ți dori cu adevărat asta, deoarece dacă doar încerci să acoperi un gol, o nesiguranță, un partener nu te va face fericită. Adevărata satisfacție și fericire va veni atunci când îți dorești să fii cu o persoană pentru că o placi cu adevărat și nu pentru că ai nevoie de ea.

2. Renunță la a face pe plac tuturor

De obicei avem o mulțime de nesiguranțe atunci când ieșim la întâlniri sau când avem o relație, deoarece încercăm să facem pe plac unei anumite persoane. Evident, este perfect normal să îți dorești să fii plăcută și să respecți câteva reguli, însă este complet greșit să renunți la propriile principii și la ceea ce îți dorești pentru a fi acceptată și iubită de către un parter.

În plus, nimeni nu poate fi perfect, așadar nu-ți mai face atât de multe griji dacă cel pe care îl placi te aprobă sau nu. Este mai important…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.