5 lucruri care nu se întâmpla din vina ta într-o relație

0

Noi, femeile, avem tendința de a ne învinovăți pentru orice nu funcționează într-o relație. Evident, există mici certuri pe care le pornim și noi (de exemplu, când partenerii ne atrag atenția că poate nu aveam nevoie de încă o geantă?), însă de cele mai multe ori luăm asupra noastră și lucruri pe care nu avem cum să le schimbăm sau le influențăm prea mult.

Adesea, există și situații în care ne învinovățim noi pentru comportamentul partenerului și pentru eșecul relației, deși aceste lucruri nu depind întotdeauna de noi. Important este, în orice relație, să renunți la acest joc de învinuire și să fii mai atentă la acțiunile voastre și fiecare să își asume responsabilitatea pentru ceea ce face.

Așadar, iată câteva lucruri pentru care nu ar trebui să te simți niciodată vinovată.

1. Infidelitatea partenerului

Adesea femeile care sunt înșelate ajung să se învinovățească pentru comportamentul partenerului. Este posibil să simți că poate nu ai făcut suficient, nu ai fost suficient de atentă, de receptivă, de iubitoare, însă toate aceste lucruri sunt doar scuze pe care i le cauți lui.

Adevărul este că infidelitatea nu poate fi niciodată vina ta. Dacă partenerul tău nu era fericit în relație, îți putea comunica oricând acest lucru, deoarece doar așa puteți lămuri problemele. Încearcă să fii conștientă că a înșela pe cineva nu este ceva întâmplător. Este o decizie pe care iubitul tău a luat-o și ar trebui să își asume responsabilitatea pentru asta. Nu ai cerut tu acest lucru și ar trebui să ai mai multă încredere în tine pentru a scăpa de astfel de idei.

2. Tratamentul nepotrivit pe care îl primești

Orice ai face, nu meriți un comportament lipsit de respect sau chiar abuziv din partea partenerului tău. Știm, în cadrul unui conflict amândoi veți spune lucruri…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.