5 insule incredibile din Grecia, mai puțin cunoscute de turiști

0

Mai avem doar câteva zile până la începutul verii, iar mulți dintre noi nu ne-am plănuit încă vacanțele. Ne gândim la toate locurile impresionante pe care nu le-am văzut până acum și punem în balanță toate avantajele și dezavantajele destinațiilor pentru a putea lua cea mai bună decizie. Dacă vrei să descoperi insulele grecești mai puțin cunoscute și aglomerate de turiști, analizează variantele pe care credem că merită să le vizitezi în această vară:

Tinos

Dacă te afli deja în Mykonos, poți lua feribotul pentru a ajunge în Tinos, o mică insulă în Arhipelagul Ciclade, cunoscută pentru satele tradiționale, plajele pitorești și biserica ortodoxă greacă, Our Lady of Tinos, ce găzduiește în fiecare an o mulțime de pelerini. În materie de atracții turistice, poți vizita satele Pyrgos, Kardiani și Ysternia, sau unul dintre numeroasele muzee prezente aici, cât și Centrul Cultural al Tinosului.

Turiștii pot face escaladări sau scufundări, iar mâncarea se pare că este foarte apreciată (mai mulți localnici recomandă restaurantul Thalassaki din Ysternia pentru o experiență culinară desăvârșită). Insula Tinos poate fi străbătută la pas, și îți recomandăm să o vizitezi prin plimbări lungi, pentru că deține prea multe locuri frumoase pe care, cu siguranță, nu vrei să le ratezi!

Skopelos

Dacă locația ți se pare cunoscută, ei bine, te asigurăm că ai mai văzut-o înainte! „Mamma Mia: Here We Go Again” a transformat această destinație în platou de filmare, numind-o Kalokairi. Însă nu te gândi că insula debordează de popularitate și strălucire. Este locația perfectă dacă îți dorești acel concediu de relaxare la care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.