5 idei pentru o ținută perfectă

0

Ai rămas în pană de idei? Nu dispera! Venim în ajutorul tău cu 5 idei de ținute de Revelion cu pantaloni. Nu le rata!

Deși cel mai probabil alegi ca an de an să porți o rochie elegantă de Revelion, asta nu este singura ta opțiune. O pereche de pantaloni bine aleasă poate avea un efect la fel de cool și de feminin. Totodată, o pereche de pantaloni este mult mai practică și mult mai accesibilă decât o rochie.

Dacă nu ai timpul necesar achiziționării unei alte rochii sau dacă ești sătulă de cele din dulap, avem câteva propuneri interesante pentru ținuta ta de Revelion. Moda este în continuă mișcare, așa că nu te aștepta nici ca pantalonii să rămână în zona previzibilă.

Te invităm să descoperi că și pantalonii pot alcătui o ținută de senzație!

Idei de ținute de Revelion cu pantaloni: 5 idei pentru o ținută perfectă

Ținute de Revelion cu pantaloni: pantaloni din paiete

Cu timpul, paietele au devenit cea mai „previzibilă” alegere vestimentară pentru noaptea dintre ani. Strălucitoare; agintii, aurii, negre sau multicolore, paietele, dacă sunt alese atent, pot alcătui o ținută plină de rafinament.

Pentru evenimentul Elle Style Awards, Mira a ales o ținută extrem de elegantă și de potrivită și serii de Revelion.

Ținute de Revelion cu pantaloni: pantaloni din vinil

Trendul acesta a câștigat popularitate de aproape un an. Fashionistele prezente la săptămânile modei au fost primele care au spus clar: „itemurile din vinil sunt foarte HOT și purtabile”. Le-am văzut „defilând” pe străzile marilor capitale în tot felul de piese vesimentare din acest material. Așadar, de ce nu le-am putea purta și de Revelion?!

Ținute de Revelion cu pantaloni: pantaloni evazați

Poți combina aproape orice cu o pereche de pantaloni evazați negri. Alege, însă, accesorii discrete și un machiaj natural. Completează lookul cu un ruj roșu care te va transforma într-o divă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.