4 semne clare care îți arată că relația voastră e pe sfârșite

0

Există patru elemente cheie care îți semnalează că relația voastră e pe sfârșite și că vă îndreptați către eșec. Așa că, dacă ai îndoieli cu privire la ea, primul pas este să te întrebi: cum ți se pare relația cu partenerul tău în momentul de față? Te trezești în fiecare dimineață recunoscătoare că-ți împarți viața cu cineva care ți se pare că este atât de potrivit pentru tine? Sau te trezești întrebându-te când și cum s-a dus totul pe apa sâmbetei și de ce simți că nu mai există niciun pic de conexiune între voi.

Chiar dacă ai numai niște dubii pasagere cu privire la relația voastră, poate n-ar fi rău să iei un pic de distanță și să te întrebi dacă aceste patru semne își fac loc (și) în viața voastră de cuplu. Dacă răspunsul este afirmativ, asta nu înseamnă obligatoriu că vă îndreptați către despărțire, ci că trebuie să depuneți un pic de efort pentru a repara lucrurile înainte de a fi prea târziu.

1. Frustrarea

Te simți din ce în ce mai frustrată în relația cu partenerul tău? Obiceiurile lui mărunte, care înainte ți se păreau fermecătoare, acum te irită peste măsură? Ți se pare că partenerul tău încearcă să te scoată din sărite cu orice preț? Sau ți se pare că este frustrat la rândul lui, dar nu-ți dai seama de ce? Frustrarea este un sentiment asociat cel mai adesea cu un scop neîmplinit. În termenii unei relații de cuplu, frustrarea se manifestă atunci când cei doi parteneri au scopuri diferite sau aflate chiar în competiție.

Consideră frustrarea ca pe un semn că ceva nu funcționează chiar bine în relația voastră și folosește-o ca pe o motivație de a face schimbări. Dacă lași lucrurile să alunece pe panta frustrării, vei sfârși prin a-ți pierde încrederea în tine și în relație, iar asta va duce la acumularea unei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.