4 Remedii naturale împotriva căderii părului

0

Toate femeile își doresc să aibă parte de un păr lung, bogat, strălucitor și sănătos. Doar că, din nefericire, foarte multe dintre doamne și domnișoare se luptă cu căderea părului. Aceasta este de altfel și printre simptomele cauzate de deficiențele nutriționale, cauze genetice, stres, dezechilibre hormonale, utilizarea unor produse inadecvate de îngrijire, etc. Însă, de acum îți poți lua adio de la părul fragil care cade în permanență. Descoperă și tu câteva remedii naturale ce îți vor ajuta părul să crească.

Căderea părului este o problemă din ce în ce mai frecventă în ziua de azi. În afară de ereditate, sunt o mulțime și de alți factori care duc la această problemă. Începând de la pieptănare și până la spălare, toate joacă un rol esențial pentru o sănătate optimă a părului nostru.

Află și tu câteva remedii naturale ce îți pot ajuta părul să crească mai lung și mai voluptos:

1. Masarea scalpului cu ulei cald

Masarea scalpului ajută la îmbunătățirea circulației și facilitează creșterea firelor de păr. Vei avea nevoie de numai cinci minute pe zi. Va trebui să freci scalpul cu degetele prin mișcări circulare. Vei avea nevoie de ulei de cocos sau de măsline, pe care îl vei încălzi puțin. Îl vei întinde pe tot scalpul, dar cu mare grijă să nu te ardă. Îți vei pune pe păr o cască de duș și un prosop. Vei lăsa minim 30 de minute să acționeze, iar apoi vei spăla părul.

2. Rozmarinul ajută la creșterea părului

Rozmarinul este un remediu deosebit pentru păr. Trebuie doar să aplici două picături de ulei esențial de rozmarin în ulei de măsline, cocos, jojoba, migdale sau avocado. Se aplică pe scalp și se masează. Timp de 30 de minute vei lăsa să acționeze, după care vei șampona.

3. Ouăle

Ouăle reprezintă o sursă bună de proteine. Trebuie doar să amesteci două gălbenușuri și două…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.