4 motive pentru care nu mai există romantism în relația ta

0

Știm cât este de greu să păstrezi flacăra aprinsă într-o relație, însă chiar și așa, dacă îți iubești partenerul, vei face tot ceea ce îți stă în putință pentru ca relația voastră să funcționeze.

Cu toate astea, dacă ai observat că de ceva timp partenerul tău nu mai este romantic față de tine, cu siguranță ți-ai pus deja destul de multe întrebări și te întrebi care este motivul sau dacă ai greșit cu ceva. Nu spunem că este vina doar a ta sau a partenerului, ci doar că totul depinde de modul în care vă sincronizați.

Și totuși, cum arată romantismul într-o relație? Ne rezumăm doar la clasicele mesaje cu „te iubesc”, dăruitul de flori cu ocazia momentelor importante sau pregătirea unei cine surpriză în momentul în care ajunge iubitul acasă? Ei bine, putem spune că gesturile romantice pot lua o multitudine de forme, astfel încât ar trebui doar să îți folosești imaginația.

Iar dacă te întrebi de ce lipsește romantismul din relația pe care o ai, iată care sunt motivele:

1. Sunteți într-o zonă de confort

„Your confort zone will kill you” (Zona ta de confort de va ucide) zicea un citat care circula în ultima vreme pe Instagram și nu putem decât să fim de acord. Dacă te simți limitată în relația pe care o ai este din simplul motiv că atât tu, cât și partenerul nu vă doriți să ieșiți din zona de confort. De cele mai multe ori, experiențele pe care le avem în viață își pun amprenta asupra noastră într-un mod în care nu ne dăm seama. Cel mai important este să îți dorești să cunoști cât mai multe despre partener, să vă schimbați obiceiurile, astfel încât să aveți mereu ocazii prin care să vă surprindeți cu câte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.