4 lucruri pe care să le faci în fiecare dimineață pentru a reduce ridurile fine

0

Desigur, chiar dacă apreciem faptul că ridurile pot fi o dovadă a faptului că ne-am distrat foarte bine și ne-am bucurat de fiecare moment, câteodată ți-ai dori ca acestea să nu se mai vadă. Dincolo de procedurile speciale, există câteva moduri simple prin care poți reduce apariția ridurilor fine, mai ales cele de expresie, din zona ochilor și a gurii.

Ți-am pregătit 4 lucruri pe care le poți face dimineața pentru a reduce ridurile fine:

1. Folosește cremă cu factor de protecție solară

Este lucrul cel mai important pe care îl poți face pentru pielea ta și nu doar pentru a preveni apariția ridurilor, ci și a cancerului de piele. În plus, numeroase cercetări au demonstrat că pielea se poate regenera, așadar dacă vei folosi cremă cu SPF, ridurile fine ar putea dispărea, la fel și petele provocate de arsurile solare.

Aplică o cremă cu SPF după ce îți aplici produsele de hidratare și apoi poți continua cu fondul de ten și restul produselor pe care le folosești pentru machiaj.

2. Folosește un roller de jad

Roller-ul de jad nu este doar un accesoriu perfect pentru masa de machiaj, ci chiar îți poate ajuta tenul, fiind foarte apreciat în industria frumuseții. Masează pielea în fiecare dimineața cu acest dispozitiv, deoarece ajută la circulația sângelui și stimulează drenajul limfatic, acest lucru aducând o strălucire naturală. În plus, este un obicei relaxant pentru tine și te vei simți mai bine întreaga zi.

3. Incorporează în rutina de îngrijire și produse care conțin acid hialuronic

Dacă vrei produse care să combată apariția ridurilor, alege-le pe cele care conțin acid hialuronic. Moleculele acționează ca un burete și atrag apa ducându-o către ridurile fine pentru a le umple, oferind o piele catifelată și perfect netedă.

Asigură-te că folosești zilnic o cremă hidratantă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.