4 lucruri care țin la distanță monotonia. Află secretele unei VIEȚI SEXUALE împlinite

0

De foarte multe ori, cuplurile se confruntă cu monotonia, lucru care provoacă adesea despărțirea sau distanțarea partenerilor. Pentru a nu ajunge în astfel de momente cu partenerul tău, este esențial să depui efort constant pentru a-i menține interesul viu.

Astfel, pentru a-l face al tău pentru totdeauna, trebuie să ții cont de câteva aspecte care piperează viața sexuală. Bărbații trebuie să fie incitați atât fizic, cât și din punct de vedere vizual, motiv pentru care nu este suficient să-l faci să tremure de plăcere în pat, ci și să fii plină de farmec și atrăgătoare.

Iată care sunt cele 4 aspecte de care trebuie să ții cont pentru o viață sexuală lipsită de monotonie:

  •       Ținute sexy

Bărbații adoră femeile atrăgătoare, jucăușe și cu un gram de mister, care să le trezească și cele mai ascunse fantezii. Astfel, chiar dacă te afli la începutul relației sau ai o legătură amoroasă de lungă durată, este esențial să îți surprinzi partenerul cu ținute sexy, care să-l facă să te dorească din ce în ce mai mult. Cel mai important este să uiți de lenjeria intimă clasică, plictisitoare și nepotrivită pentru momentele fierbinți și să-ți achiziționezi diferite lenjerii erotice de pe pasiune.ro.

  •       Jucării sexuale

Dacă ești o persoană conservatoare, introvertită și reținută în a încerca lucruri noi, atunci trebuie să găsești o metodă de a căpăta mai mult curaj în pat. Bărbații se plictisesc ușor de aceeași modalitatea de a face dragoste, motiv pentru care este indicat să găsești soluții  potrivite, pentru a ține monotonia cât mai departe de relația voastră. Astfel, poți încerca diverse jucării erotice, care să condimenteze viața sexuală și care să vă aducă plăcerea absolută în doar câteva momente.

  •       Joc de roluri

Arată-i cât de spontană și de creativă ești, propunându-i o noapte incendiară cu jocuri de roluri de neuitat. Tu poți fi o infractoare periculoasă, dar ascultătoare, iar el poate fi polițistul, care dă ordine. În acest fel, vă veți distra de minune și vă veți îndrăgosti de această metodă inedită de a face dragoste. O viață sexuală împlinită presupune și astfel de momente jucăușe, în care partenerii se transformă în diferite personaje inedite.

  •       Spontaneitate

Cât de incitant poate fi să-ți începi dimineața cu o partidă bună de sex? Nu trebuie să aștepți orele târzii din noapte, pentru a-i arăta partenerului cât de mult îl dorești, ci poți profita de orice moment în care sunteți unul lângă celălalt. Astfel, pune cafeaua pe masă, ademenește-l cu un sărut și dă frâu liber imaginației. În acest fel, veți începe ziua cu zâmbetul pe buze și îl vei face să ardă de nerăbdare să termine programul de muncă pentru a te vedea și a-ți mulțumi că ai reușit să îl surprinzi.

Prin urmare, dacă îți dorești o relație de cuplu împlinită, trebuie să faci tot ceea ce-ți stă în putință pentru a ține monotonia la distanță. Pune în practică aceste sfaturi simple, dar extrem de utile, și vei vedea că veți fi la fel de fericiți și peste 10 ani. 

Sursa foto: Unsplash.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.