4 idei cu care îți poți surprinde invitații la petrecere

0

Petrecerile alături de prietenii reprezintă o oportunitatea perfectă de a aduna în suflet clipe memorabile.

Dacă te gândești să dai o petrecere la tine acasă și vrei să-ți surprinzi oaspeții în mod plăcut, dar nu știi cum să procedezi, nu-ți face probleme. Iată câteva idei cu care să-ți surprinzi oaspeții la petrecerea organizată acasă.

Organizează o petrecere tematică

Petrecerile tematice sunt întotdeauna o idee grozavă dacă vrei să-ți surprinzi unii oaspeți „exigenți”. Mulți oameni aleg să-i avertizeze pe oaspeți să se îmbrace într-un anumit mod. Astfel, poți organiza o petrecere cu costume de epocă, de exemplu, dar poți alege și ceva simplu și după buzunarul oricărui.

Poți alege orice temă, de exemplu, petrecere în aer liber, circul sau anii ’60,  astfel încât procesul de decorare a casei tale să fie centrat pe acea temă. Apoi cumperi un element reprezentativ, cum ar fi, de exemplu, o pereche de ochelari pentru o petrecere din anii ’60 sau o pălărie de cowboy pentru o petrecere Western, pentru fiecare oaspete și, pe măsură ce aceștia ajung, le oferi câte una astfel încât să fie surprinși de faptul că petrecerea are o anumită tematică.

DJ privat:

O altă idee care poate surprinde invitații, de asemenea, și care îi va încânta este existența unui  „DJ” propriu care să aibă grijă de muzica din timpul petrecerii.

Angajare unui Dj poate fi oarecum scumpă. De aceea, dacă nu îți permiți să plătești unul, poți ruga un prieten pasionat de muzică să se ocupe de  muzica de la petrecere. Cel mai bine este să rezervi un spațiu în casă, unde „DJ-ul” să-și poată pune aparatura, pentru ca totul să pară cât mai „profesional”. Cu siguranță prietenii tăi îl vor urmări cu plăcere punând muzică pentru ei.

Mâncare din diferite părți ale lumii

Este un lucru absolut normal ca, atunci când se organizează o petrecere acasă, prietenii sau oaspeții să întrebe dacă trebuie să aducă ceva și, de obicei, li se cere să aducă băuturi, gustări, salate etc. De data aceasta ar fi bine să te ocupi tu de mâncare și să alegi diferite tipuri de preparate culinare din diferite părți ale lumii.

De exemplu, poți să pregătești mâncăruri indiene, poți să cumperi sushi, poți face tapas, poți face și câteva preparate românești, arăbești etc … sau, de fapt, dacă ai prieteni și invitați de diferite naționalități, cere-le să aducă fiecare câte un preparat reprezentativ pentru țara lor.

Brioșe:

Vorbind de mâncare, s-ar putea spune că brioșele nu lipsesc aproape de la nicio petrecere.  Ele sunt foarte populare în Statele Unite, dar au început să se preparare și în România.

Aceste madlene mici, decorate cu tot felul de elemente și cu o multitudine de arome, le poți face pentru a îți surprinde într-un mod dulce oaspeții sau, le poți cumpăra de la orice cofetărie. Cu siguranță vor fi savurate la petrecere.

După cum poți observa, există tot felul de idei prin care îți poți surprinde invitații. Decizia îți aparține, dar îți recomandăm să nu uiți de băutură, deoarece petrecerea fără băutură nu are niciun farmec. Din acest motiv, te sfătuim să-ți surprinzi invitații cu niște cocktail-uri cu votcă. Cu siguranță vor fi o altă atracție a serii și vor da un plus de savoare petrecerii.

După petrecerea pe care o vei organiza în cele mai mici detalii, este posibil ca mahmureala să vă dea bătăi de cap. De aceea, trebuie să te pregătești cum se cuvine și cu niște trucuri de combatere a ei. Le poți descoperi făcând clic pe https://coolosophy.ro/. Succes în organizarea petrecerii îți dorim!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.