3 tipuri de bărbați cu care nu ar trebui să îți pierzi timpul

0

Să ieși la întâlniri și să cunoști diferite de bărbați poate fi o experiență… memorabilă. Lucrurile s-au schimbat în ultimii ani în urma apariției aplicațiilor de dating, însă asta nu înseamnă că ne putem feri de tipurile de bărbați care n-ar putea avea o relație sănătoasă cu nimeni.

Astfel, în ciuda oportunităților apărute, se pare că cel mai bine este să fii selectivă cu cine ieși și să nu îți pierzi timpul cu cei cu care nu vei avea cu siguranță un viitor. Dacă vrei să construiești un viitor alături de o persoană și să aveți o relație sănătoasă, este bine să eviți aceste tipuri de bărbați.

1. Bărbații imaturi

Bărbații imaturi sunt de multe ori și cei mai atrăgători. Sunt mereu distractivi, de cele mai multe ori arată foarte bine și par a fi pregătiți mereu de o nouă aventură. Ei bine, atunci care este problema cu ei?

În primul rând, în cazul bărbaților imaturi, este greu să găsești o limită a aventurilor. Le place atât de mult să trăiască fiecare moment, încât uită că au și responsabilități. Ei nu-și fac nici prea multe planuri de viitor, așa că dacă îți va propune o vacanță vara următoare, fii sigură că acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

De cele mai multe ori nici nu poți fi foarte supărată, pentru că mereu găsesc cele mai bune scuze. Așadar, dacă un tip este atrăgător, spune exact ce trebuie, însă nu are planuri de viitor, ferește-te de el.

2. Cei care se concentrează doar asupra carierei

Un bărbat interesat de cariera lui poate fi perfect la început, însă dacă observi că orice altceva se află pe locul secund, este momentul să te întrebi dacă asta îți dorești cu adevărat. Astfel, dacă este tânăr și își dorește să își facă un nume și să câștige cât mai multe, șansele să își dorească o relație…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.