3 reguli de aur pentru bărbații cu stil: Cum porți tricoul

0

Tricouri monocrome, colorate, tricouri cu mâneci sau tricouri fără mâneci pentru bărbați, toate se regăsesc în garderoba masculină. Tricoul este una dintre cele mai versatile piese vestimentare. Totuși, deși ai fi tentat să crezi că este ușor să porți tricoul, lucrurile nu stau chiar așa. Tricoul nu este o piesă vestimentară pe care să o porți oricând și oricum. De aceea, atunci când vrei să porți tricou, trebuie să ții cont de câteva sfaturi.

Când poți purta tricoul?

Tricoul a fost multă vreme considerat o piesă vestimentară care te arăta neîngrijit. Totuși, este o piesă confortabilă și practică, motive pentru care a devenit tot mai popular. Tricoul nu se poartă niciodată la nunți și înmormântări. În afara acestor două situații, dacă este purtat corespunzător, poate fi stilat pentru diverse ocazii, nu doar la plajă sau la sală.

Evită să porți tricou la evenimente formale. În schimb, poți purta tricou la orice activitate sau ieșire cu iz lejer și lipsită de pretenții, dar și în cazul în care compania ta a adoptat „vinerile casual’.

Tricourile sunt în special destinate persoanelor active. Așadar, dacă obișnuiești să faci multă mișcare, trebuie să porți tricouri.

Cum alegi tricoul în funcție de constituția corpului

Tricourile arată bine pe bărbații bine făcuți. În schimb, dacă ai kilograme în plus sau ești extrem de slab, nu este recomandat să porți tricouri. Tricoul scoate în evidență burta sau oasele, după caz. De aceea, pentru bărbații cu kilograme în plus, sunt recomandate cămășile de costum sau sacourile sport, întrucât acestea le adaugă structură sau le oferă o formă mai modelată. Bărbații corpolenți pot purta tricouri polo, cu guler, întrucât gulerul atrage atenția spre zona feței, ascunzând în umbră partea mai plină a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.