3 moduri prin care puteți evita o posibilă stagnare a relației

0

Toate relațiile trec printr-o fază mai puțin plăcută, când nu se întâmplă neapărat ceva rău, ci pur și simplu se instalează rutina și totul pare lipsit de sens. Oricât de nesigure ar putea părea lucrurile, trebuie să știi că întotdeauna poți schimba situația în care te afli, iar primul pas către schimbare este comunicarea.

Există câteva principii pe care trebuie să le înțelegi și să le pui în practică pentru a te asigura că tu și partenerul tău continuați să creșteți împreună ca și cuplu și că relația voastră dă roadele pe care vi le doriți amândoi. Iată trei moduri simple care, odată aplicate, garantează că relația voastră nu va stagna, indiferent de perioada în care ați fost împreună:

Gândește-te la relația ca la un organism viu

Relația voastră nu este un lucru, un aranjament sau un status care, odată îndeplinit, se menține pe tot parcursul vieții. Potrivit experților, relația este un organism viu, care trăiește, respiră și evoluează. Are nevoie de atenție pentru a continua să înflorească. Cuplurile care sunt la începutul parteneriatului înțeleg asta și sunt în continuă căutare de oportunități care să le întărească legătura. Acest aspect poate veni sub mai multe forme, cum ar fi exprimarea afecțiunii prin mesaje, cadouri, întâlniri zilnice și așa mai departe.

Însă nu vorbim despre acțiunea în sine, ci despre energie. Relațiile stabile sunt construite prin acțiuni pozitive și consecvente – însă acțiunea reprezintă doar jumătate din poveste. Pe măsură ce timpul trece, ai putea avea tendința de a uita cât de esențial este rolul energiei în menținerea unei relații sănătoase. Ai putea să te referi la relația ca la un lucru sau mai rău, să vezi în partener o posesie sau o extensie a propriei persoane. Cu alte cuvinte,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.