24 de ore de izolare cu… Denisa Potecaru

0

De la Denisa Potecaru, influencer, poți afla cele mai bune rețete, exerciții, dar te poți inspira și ce fime să mai vezi sau ce cărți să citești cât stai acasă.

1. La ce oră te scoli dimineața?

Mă trezesc la ora 08:00, îmi citesc notificările și mailurile și încep să-mi fac curaj să mă ridic din pat pentru ora de Pilates online.

2. Care este ritualul tău de beauty?

În perioada aceasta, ritualul de beauty înseamnă simplul pieptănat al parului, spălatul pe față, multă cremă hidratantă și ceva măști.

3. Cum arată programul tău într-o zi de stat acasă?

Îmi încep ziua cu o ora de Pilates, îmi fac ,,ritualul de beauty menționat mai sus, apoi prepar micul dejun împreuna cu sora mea. Fac o oră de sport ceva mai antrenantă, puțin cardio și exerciții. A doua parte a zilei o petrec citind și căutând rețete noi pe care să le pot încerca. În această perioadă, gătitul ne ocupă mare parte din timp, ceea ce mă relaxează. Seara prefer să o petrec la televizor, Netflix is the new life.

4. Care este meniul tău favorit homemade?

Aici intervine o listă lungă, încerc sa mă rezum la câteva preparate. Cel mai mult îmi place pâinea caldă cu unt și sare, creveți în sos de soia și tagliatelle cu sos rosé.

5. Care sunt cărțile tale preferate pentru această perioadă?

Avantajul autoizolarii este că avem timp la dispoziție. Putem face tot ce nu realizăm în mod normal. Sunt la autoizolare de 14 zile, am reușit sa termin două cărți: Cina cu Picasso și Madame Picasso. Am început a treia carte, Soția Imperială, toate au legatură între ele într-un fel. Am o listă lungă de cărți pe care sper sa le bifez.

6….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.